טבעות פיצה


החומרים:
21/2 כוסות קמח

70 גרם שמרים יבשים
1/2 כפית מלח
1 כוס מים חמים (לא רותחים)
2 כפות שמן
400 מ"ל רוטב פיצה
4 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת
זיתים שחורים ללא גלעינים

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. לשים בקערה את הקמח, השמרים והמלח.
  2. להוסיף את המים והשמן ולבחוש עד שמתקבלת תערובת חלקה. הבצק צריך להיות רך, אם יש צורך להוסיף עוד קמח.
  3. להעביר את הבצק למשטח מקומח וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  4. לכסות את הבצק למשך כ-10 דקות.
  5. לחמם את התנור ל-200 מעלות.
  6. לרדד את הבצק לגודל של כ-40X30 ולהעביר לתבנית משומנת. ללחוץ על הבצק לקבלת שוליים של כסנטימטר.
  7. לשפוך על הבצק את רוטב הפיצה ועל הרוטב לפזר את הגבינה המגוררת.
  8. לסדר את הזיתים השחורים ל-5 עיגולים.
  9. להכניס לתנור שחומם מראש למשך 25-20 דקות, או עד שהבצק והגבינה הצהובה מזהיבים.

עוד באתר: