קייק פופס אימוג'י


 

החומרים
עוגה בחושה בסיסית או כל עוגה בסיסית אחרת שתבחרו (אפילו קנויה)
החומרים לקרם וניל:
80 גרם חמאה רכה
40 גרם מסקרפונה (שמנת מתוקה 33%)
200 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל

החומרים להכנת הסירופ:
שוקולד צ'יפס לבן
צבע מאכל צהוב ג'ל
½ כף שמן קנולה (או כל שמן צמחי אחר מלבד שמן זית)

מקלות סוכריה
טושים אכילים בצבעים שחור ואדום
משטח קלקר לנעוץ את הסוכריות (או כל משטח ספוגי אחר שתבחרו)

 

 

אופן ההכנה:

  1. אם הכנת את העוגה בעצמכם. צננו אותה. לאחר הצינון פוררו את העוגה לפירורים קטנים, אפשר במעבד מזון, או לפורר באצבעות הידיים.
  2. הכנת קרם וניל: מערבבים יחד את החמאה וגבינת השמנת. מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים שוב. לבסוף, מוסיפים תמצית וניל ומערבבים. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה לפני השימוש.
  3. לאחר שקרם הווניל התקרר מוסיפים 2 כפות מהקרם לפירורי העוגה (אחרי כל הוספת כף לערבב ולהוסיף כף נוספת). לאחר שלשים היטב את הבצק שנוצר עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה.
  4. מהתערובת מכדררים כדורים קטנים בין שתי כפות הידיים. נועצים מקל סוכריה בכל כדור ומניחים במקרר לצינון למשך כמחצית השעה.
  5. הכנת הסירופ הצהוב: להמיס את השוקולד צ'יפס הלבן במיקרוגל. מוציאים את השוקולד שהתרכך מהמיקרו ומוסיפים לו כמה טיפות צבע מאכל צהוב בג'ל ואת השמן. מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה ורכה מאוד, במרקם של יוגורט סמיך.
  6. מוציאים את הקייק פופס מהמקרר. טובלים כל אחד מהם בסירופ השוקולד הצהוב ומניחים על משטח הקלקר או הספוג לקירור (כ-10 דקות).
  7. לקשט את הקייק פופס בטושים האכילים לצורות האימוג'י האהובות עליכם.

 

 

עוד באתר: