אלמו מרחוב סומסום – קישוט אכיל לשולחן


החומרים:
תותים טריים, חתוכים לאורך לחצאים

שמנת מתוקה
תפוח אדמה לא מבושל – חתוך לשני חצאים לאורך
זית שחור חתוך לשני חצאיםאלמו מרחוב סומסום-קישוט אכיל לשולחן
צבע מאכל אדום
עגבנייה בצורה מוארכת
צימוקים
קיסמים

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. להקציף את השמנת המתוקה לקצף נוקשה, להוסיף צבע מאכל אדום ולבחוש בעדינות.
  2. לשטח את הקצפת הצבועה על צלחת גדולה.
  3. לחבר לקצפת את התותים החצויים – להשאיר מקום לעיניים, לאף ולפה.
  4. ליצירת הפה: למלא חצי עיגול בצימוקים.
  5.  ליצירת העיניים: להצמיד את שני חצי תפוח האדמה בקצה "הראש". לחבר לעיניים את הזיתים החצויים בעזרת קיסמים ליצירת האישונים.
  6. להצמיד לקצף את העגבנייה המוארכת ליצירת האף.