החומרים (ל-6 ילדים):
2 בננות
1 כוס שוקולד צ'יפס
1 כף חמאה
קעריות לטבול בהן את הארטיקים: גרנולה, סוכריות שוקולד צבעוניות, אגוזים ועוד…
נייר שעווה
נייר אפייה
קיסמים
אופן ההכנה:
- להניח את נייר השעווה על נייר האפייה.
- לקלף את הבננות ולחתוך כל אחת מהן ל-3 חלקים.
- להניח את הבננות על נייר השעווה ולהכניס למקפיא למשך כשעה (מומלץ לעשות זאת לפני שהילדים מגיעים).
- סמוך למועד ההגשה להניח את השוקולד והחמאה בקערה המתאימה לחימום במיקרוגל, לחמם במשך כדקה, או עד שהשוקולד יתרכך.
- להוציא את הבננות מהמקפיא, לנעוץ בכל חלק קיסם ולטבול בשוקולד המומס.
- כל ילד יצפה את בננת השוקולד שלו בטעם האהוב עליו.