כריך בצורת ראש אריה


החומרים:
כריך עם מילוי לפי בחירה (עדיף מלחם מחיטה מלאה)
2 פיסות גבינה צהובה (עדיף בהירה)
½ זית שחור
1 צימוק
2 אפונים (טריים או קפואים)
כ-20 קרקרים קטנים

 

 

 

אופן ההכנה:

lion_1
1.  להכין את הכריך עם המילוי שבחרתם. חתכו את הכריך בעזרת כוס ליצירת עיגול.

 

 

 

 

 

lion_2
2. לחתוך צורת אוזניים מהקצוות של שאריות הלחם ולחבר אותן לעיגול.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lion_3
3. לחתוך 2 עיגולים מהגבינה הצהובה ליצירת העיניים. לשים במרכז העיגולים את האפונים ליצירת העישונים. לשים זית שחור ליצירת האף. לחתוך את הצימוק לרצועות דקות ליצירת הפה.

 

 

 

 

 

 

 

 

lion
4. לסדר את הקרקרים מסביב לראש ליצירת רעמה.