משולשים מתוקים בצורת פיצה


החומרים:
1 כוס חמאה רכה
1 כוס אבקת סוכר
1 כוס סוכר
2 ביצים
1 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
¼ כפית תמצית לימון או שקדים
4 כוסות קמח
1 כפית סודה לאפייהמשולשים מתוקים בצורת פיצה
1 כפית קרם טרטר
½ כפית מלח
פירות העונה לפי בחירה

 

 

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. להקציף בקערה את החמאה, הסוכר, הביצים, השמן והתמציות.
  3. בקערה נפרדת לערבב את הקמח, הסודה לאפייה, קרם טרטר ומלח.
  4. להוסיף את תערובת הקמח בהדרגה לתערובת הביצים ולבחוש היטב עד לקבלת בצק אחיד.
  5. להניח את הבצק על משטח מקומח ולרדד. ליצור עיגולים.
  6. להניח את עיגולי הבצק בתבנית משומנת. לשים בתנור שחומם מראש למשך 9-7 דקות.
  7. להניח את העוגיות על רשת מתכת לצינון.
  8. לאחר שהעוגיות התקררו זהו השלב שאפשר לשתף בו את הילדים: להניח פירות שונים על השולחן ואם הם גדולים מספיק, לאפשר להם לחתוך את הפירות בצורות שונות.
  9. לשים את הפירות החתוכים על העוגיות ולהגיש.