החומרים:
עוגת שוקולד ספוג בתבנית של 20X30 ס"מ
4 עוגת שוקולד ספוג בתבנית אפייה של 20-22 ס"מ (אפשר לאפות 2 עוגות בכל פעם)
3 כוסות זיגוג שוקולד
אופן ההכנה:
- לחתוך את החלק העליון, כ1/6 מכל עוגה עגולה (ראה הסימון האדום בתמונה).
2. לחתוך לאורך (ליצירת ריבוע – הנקודות הכחולות בתמונה) רק ב- 2 מהעוגות העגולות – החיתוך נעשה בצד ימין בעוגה אחת ובצד שמאל בעוגה השנייה.
3. לשים את המלבן שנוצר במרכז ואת העוגות שנחתכו (ראה סעיף מספר 2) משני צידי המלבן. על הנקודות האדומות של כל 4 העוגות "להיפגש".
4. לשפוך על העוגה שהתקבלה את זיגוג השוקולד.