עוגיות בשלל צבעים


החומרים:
הבצק מצוין לשימושים רבים.
החומרים הם לכמות גדולה ולכן אפשר לעטוף ולהקפיא חלק ממנו

230 גרם חמאה רכה (לא מלוחה)
3 כוסות סוכר
4 ביצים
1 כף תמצית וניל
7 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייהעוגיות בשלל צבעים1 כפית מלח
צבעי מאכל (לפי בחירה)
נייר פרגמנט

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. לשים במערבל את החמאה והסוכר ולערבל עד לקבלת מרקם חלק.
  2. להוסיף את הביצים ותמצית הווניל ולערבל. להוסיף את שאר החומרים היבשים ולערבל.
  3. לחלק את צבעי המאכל לקעריות: לשים בכל קערית כ-¼ עד ½ כפית צבע מאכל.
  4. לחלק את הבצק לקעריות ולערבב אותו עם צבעי המאכל.
  5. לקחת פיסות של בצק מכל קערית ולהניח על נייר פרגמנט. לגלגל את הבצק וליצור מעין נקניקייה צבעונית.
  6. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח במקרר למשך שעתיים לפחות.
  7. לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות צלזיוס.
  8. לחתוך את הבצק לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
  9. לשים בתנור במשך 10-8 דקות, שימו לב שהקצוות לא ישרפו.