עוגיות שיבולת שועל


החומרים:
4 כפות חמאה רכה
3 כפות סוכר
2 ביצים
¾ כוס מחית תפוחים
¼ כוס מיץ תפוחיםעוגיות שיבולת שועל
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח
1 כפית סודה לשתייה
½ כפית קינמון
¼ כפית מלח (לא חובה)
½1 כוסות שיבולת שועל קוואקר (לבישול מהיר)
1/3 כוס צימוקים/שוקולד צ'יפס (מומלץ לוותר על התוספת בפעוטות עד גיל 3)

אופן ההכנה:

  1.  במערבל מזון לערבב חמאה וסוכר עד לקבלת תרכובת קרמית. להוסיף ביצה ולערבב. להוסיף מחית ומיץ תפוחים ותמצית וניל ולערבב. לאחר מכן להוסיף קמח, סודה לשתייה, קינמון ומלח ולערבב היטב. לבסוף, להוסיף את שיבולת השועל ואת הצימוקים.
  2. לחמם תנור ל-180 מעלות. לסדר בתבנית עם נייר אפייה כדורים קטנים של תערובת הבצק.
  3. לאפות 15-17 דקות, לקרר ולהגיש.