עוגיות נטולות קמח וחמאה, המתאימות לרגישים לגלוטן
שימו לב: אכילת דבש אסורה לתינוקות מתחת לגיל שנה
החומרים (ל-30 עוגיות):
1 ביצה
½ כוס 100) גרם) סוכר חום בהיר
2 כפות דבש
300 גרם שקדים מולבנים פרוסים
¼ כוס שומשום
אופן ההכנה:
.1 מחממים תנור ל170- מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
.2 טורפים ביצה בקערה, מוסיפים סוכר ודבש ומערבבים. מוסיפים שקדים ושומשום ומערבבים בעדינות עד שהם מצופים בתערובת המבריקה.
3. מניחים כף שטוחה מהתערובת בתבנית ומשטחים מעט. חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת.
4. אופים 15-12 דקות עד להזהבה.
5. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום עד שבוע.