עוגת ספיידרמן


החומרים:
עוגה בחושה בתבנית מלבנית
לקרם:
2 שמנת מתוקה
¼ כוס סוכר
½ שקית פודינג וניל
250 גרם גבינה לבנה 9%, או גבינת שמנת
לקישוט:
30 גרם שוקולד מרירעוגת ספיידרמן
שקית זילוף (או לגזור פיסה קטנה באחד הקצוות של שקית רגילה)
צבע מאכל אדום
קיסם

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. לאחר שהעוגה התקררה מוציאים אותה מהתבנית ומניחים על משטח כשהצד הארוך פונה אליכם.
  2. בעזרת סכין לסמן על העוגה צורת ביצה (אובלית) ולחתוך.
  3. להקציף את השמנת המתוקה והסוכר במהירות גבוהה במשך כ-2 דקות.
  4. להוסיף את הפודינג והגבינה ולהמשיך בהקצפה עד לקבלת תערובת יציבה.
  5. להפריש לקערה 3 כפות מהתערובת (לצביעת העיניים).
  6. להוסיף לתערובת צבע מאכל אדום ולהקציף, תוך כדי הוספה הדרגתית של הצבע – עד לקבלת הצבע הרצוי.
  7. למרוח את התערובת על העוגה.
  8. להמיס את השוקולד במיקרוגל ולהכניס מיד לשקית הזילוף.
  9. בעזרת שקית הזילוף לסמן את אזור העיניים.
  10. לסמן את רשת העכביש: להתחיל בעיגול בשולי העוגה ובעיגול שחור במרכזה. להוסיף עוד 4-3 עיגולים.
  11. למלא את אזור העיניים בקרם הלבן.
  12. בעזרת קיסם ליצור בליטות בעיגולים כך שיראו כמו קורי עכביש.