עוגה קלה מאוד להכנה – ללא אפייה. קראנצ'ית ואהובה מאוד על ילדים
החומרים:
200 גרם פופקורן מוכן
280 גרם סוכריות ג'לי
300 גרם מיני-מרשמלו
150 גרם בוטנים (שלמים ומקולפים).
הערה: לילדים קטנים יותר מומלץ להשתמש בבוטנים קצוצים
110 גרם חמאה
תבנית בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה:
- לשמן בחמאה את התבנית.
- בקערה גדולה לערבב את הפופקורן, סוכריות ג'לי והבוטנים.
- להמיס את המרשמלו עם החמאה, לצקת על תערובת הפופקורן ולערבב היטב.
- להדק את התערובת לתוך התבנית המשומנת. מומלץ למרוח מעט חמאה מומסת על הידיים לפני הידוק התערובת.
- לצנן במקרר למשך מספר שעות. להוציא מהתבנית ולהגיש.