עוגת פופקורן


עוגה קלה מאוד להכנה – ללא אפייה. קראנצ'ית ואהובה מאוד על ילדים

 

 

החומרים:
200 גרם פופקורן מוכן
280 גרם סוכריות ג'לי
300 גרם מיני-מרשמלו
150 גרם בוטנים (שלמים ומקולפים).
הערה: לילדים קטנים יותר מומלץ להשתמש בבוטנים קצוצים
110 גרם חמאה
תבנית בקוטר 26 ס"מ

 

 

אופן ההכנה:

  1. לשמן בחמאה את התבנית.
  2. בקערה גדולה לערבב את הפופקורן, סוכריות ג'לי והבוטנים.
  3. להמיס את המרשמלו עם החמאה, לצקת על תערובת הפופקורן ולערבב היטב.
  4. להדק את התערובת לתוך התבנית המשומנת. מומלץ למרוח מעט חמאה מומסת על הידיים לפני הידוק התערובת.
  5. לצנן במקרר למשך מספר שעות. להוציא מהתבנית ולהגיש.