קלה להכנה ועריבה לחיך!
החומרים לעוגה:
2 כוסות קמח
1 כוס אבקת שוקולית
½1 כוס סוכר
1 חבילת מרגרינה רגילה
½1 כפיות אבקת סודה לשתייה
¾ כוס חלב
3 ביצים
¾ כוס חלב
תמצית רום
תמצית וניל
החומרים לקרם:
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות שוקולית
מעט מים
אפשרות: סוכריות לקישוט
אופן ההכנה:
- לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות.
- לערבב בבלנדר (או בכף עץ) את הקמח, שוקולית, סוכר, מרגרינה, סודה לשתייה, חלב וביצים.
- להוסיף את הביצים, ¾ כוס חלב ותמציות רום ווניל.
- משמנים תבנית אפייה. מכניסים את הבלילה ואופים כ-40-50 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
- להניח את העוגה לצינון.
- לקרם: לחמם את השוקולד השוקולית ומעט מים על אש קטנה, עד שיימס. לשפוך על העוגה.
- אפשרות: לפזר על העוגה סוכריות צבעוניות לקישוט.