עוגת תיבת האוצרות


החומרים:
עוגה בחושה או עוגת ספוג שוקולד אפויה בתבנית מלבנית 22X32 ס"מ
6 כוסות זיגוג שוקולד
"אוצרות אכילים": מטבעות שוקולד, כדורי שוקולד,עוגת תיבת האוצרות
"תכשיטים אכילים" (שרשרת סוכריות,צמיד ועוד) עוגיות, וופלים ועוד.
לדר (פרי מיובש שטוח) אדום
סוכריות מיני צבעוניות

 

אופן ההכנה:

  1. לחתוך במרכז העוגה שכבה בעובי של כ-5 ס"מ. שני החלקים הנותרים של העוגה יהיו התחתית והמכסה של תיבת התכשיטים.
  2. לחתוך את השכבה (של ה-5 ס"מ) בזוית כך שיוצרו שני משולשים.
  3. לשים את המשולשים על שכבת העוגה שהיא תחתית התיבה, על שני המשולשים לפנות לאותו כיוון (הקצה הגבוה פונה לחזית העוגה). המשולשים אמורים לתמוך במכסה התיבה ולשמור אותה במצב פתוח.
  4. לצפות את החלק התחתון והמשולשים בזיגוג שוקולד.
  5. על מנת לתת תמיכה נוספת למכסה התיבה, מומלץ לשים מתחת למכסה מטבעות שוקולד בצורה אנכית .
  6. לשים את שכבת העוגה הנוספת (מכסה התיבה) על המשולשים.
  7. לעטוף את התיבה בשתי רצועות לדר אדום. להניח סוכריות מיני צבעוניות משני צידיהן.
  8. להוסיף ל"אוצרות" התיבה את ה"תכשיטים האכילים".