עלי שוקולד בקלי קלות


החומרים:
עלים (אפשרי בצורות שונות)

מכחול
שוקולד (אפשרי לשלב שוקולד מריר ולבן)
מכחול נקי (כזה המשמש למזון בלבד)

 

אופן ההכנה:

  1. לשטוף היטב את העלים ולייבש.
  2. להמיס את השוקולד במיקרוגל או בסיר אידוי כפול.
  3. בעזרת המברשת למרוח צד אחד של העלים בשוקולד. עדיף למרוח מספר שכבות לקבלת עלי שוקולד עבים יותר.
    עלי שוקולד בקלי קלות
  4. להניח את העלים במקרר עד להתגבשות מלאה של השוקולד.
  5. לקלף בעדינות את העלים – ועלי השוקולד מוכנים לאכילה! ניתן להגיש אותם כמות שהם או להשתמש בהם לקישוט עוגות וכיבודים אחרים.