החומרים:
עלים (אפשרי בצורות שונות)
מכחול
שוקולד (אפשרי לשלב שוקולד מריר ולבן)
מכחול נקי (כזה המשמש למזון בלבד)
אופן ההכנה:
- לשטוף היטב את העלים ולייבש.
- להמיס את השוקולד במיקרוגל או בסיר אידוי כפול.
- בעזרת המברשת למרוח צד אחד של העלים בשוקולד. עדיף למרוח מספר שכבות לקבלת עלי שוקולד עבים יותר.
- להניח את העלים במקרר עד להתגבשות מלאה של השוקולד.
- לקלף בעדינות את העלים – ועלי השוקולד מוכנים לאכילה! ניתן להגיש אותם כמות שהם או להשתמש בהם לקישוט עוגות וכיבודים אחרים.