פיצה עשויה מלבד


החומרים:
פיסות לבד בצבעים בז', אדום, לבן, שחור, ירוק

עט (עדיף כזו שאפשר לכתוב בה על בד)
מספריים
דבק דו-צדדי

 

 

אופן ההכנה:

  1. לסמן עיגול על פיסת הבז' בקוטר של 24 ס"מ. (לשרטוט העיגול אפשר להיעזר במכסה סיר/תבנית אפייה). לגזור את העיגול.
  2.  על פיסת הלבד האדומה לשרטט עיגול בקוטר 22 ס"מ ולגזור. זהו רוטב הפיצה.
  3. לגזור מהלבד הלבן מלבנים צרים ליצירת  גבינת מוצרלה מגוררת.
  4. בדבק דו-צדדי להדביק את חלקי הפיצה: בסיס הפיצה, עליה הרוטב ומעל את הגבינה המגוררת.
  5. להפעיל את הדמיון והוסיף לפיצה תוספות שונות: זיתים שחורים, פלפלים ירוקים, עגבניות ועוד…