קאפקייקס שוקולד ופרלינים


החומרים (ל-6 קאפקייקס):
160 גרם חמאה

1/2 חבילת שוקולד מריר
1/3 כוס סוכר
1 כף קקאו
2 כפות שטוחות קמח תופח מאליו
6 פרליניםchocolate_cake3
6 מנג'טים גדולים
אפשרות: סוכריות צבעוניות לקישוט

 

 

אופן ההכנה:

  1. לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  2. להמיס את החמאה והשוקולד על אש נמוכה (או במיקרוגל).
  3. להקציף את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת סמיכה.
  4. בצלחת נפרדת לערבב את הקקאו והקמח.
  5. להוסיף את תערובת הקקאו לתערובת החמאה והשוקולד ולטרוף במטרף ידני.
  6. לשפוך את הבלילה לתערובת הביצים והסוכר ולהקציף במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. ליצוק את התערובת למנג'טים ולפזר הפרלינים באופן שווה.
  8. לאפות בתנור שחומם מראש כ-40 דקות.
  9. להניח את העוגות לצינון. אפשר לקשט בסוכריות צבעוניות.