עכברי שוקולד


החומרים (להכנת 24 "עכברים"):
עכברי שוקולד1 כוס שוקולד צ'יפס

1 כף שמן
48 משמשים מיובשים
שיפודי עץ
עדשים (סוכריות שוקולד)
סוכריות סוס (ליקוריץ)
שבבי שקדים מקולפים

אופן ההכנה:

  1. לשים את השוקולד צ'יפס והשמן במיקרוגל במהירות גבוהה למשך כדקה. להוציא את השוקולד, לערבב ולשים שוב במיקרוגל למשך דקה. להוציא ולערבב עד שתתקבל תערובת חלקה.
  2. לכל עכבר יש להדק שני משמשים מיובשים וללחוץ על אחד מהם ליצירת ה"אף".
  3. להשחיל את המשמשים על שיפוד עץ. לטבול את השיפוד בתערובת השוקולד ולהניח על נייר אפייה.
  4. בעזרת שיפוד עץ להוציא את המשמשים ולכסות במעט שוקולד את החורים שנוצרו.
  5.  להניח את העדשים ליצירת העיניים, את שבבי השקדים ליצירת האוזניים ולסלסל את סוכריות הסוס ליצירת הזנב.
  6. לשים את ה"עכברים" במקרר עד שהשוקולד יתקשה.