החומרים:
21/2 כוסות קמח
70 גרם שמרים יבשים
1/2 כפית מלח
1 כוס מים חמים (לא רותחים)
2 כפות שמן
400 מ"ל רוטב פיצה
4 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת
זיתים שחורים ללא גלעינים
אופן ההכנה:
- לשים בקערה את הקמח, השמרים והמלח.
- להוסיף את המים והשמן ולבחוש עד שמתקבלת תערובת חלקה. הבצק צריך להיות רך, אם יש צורך להוסיף עוד קמח.
- להעביר את הבצק למשטח מקומח וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.
- לכסות את הבצק למשך כ-10 דקות.
- לחמם את התנור ל-200 מעלות.
- לרדד את הבצק לגודל של כ-40X30 ולהעביר לתבנית משומנת. ללחוץ על הבצק לקבלת שוליים של כסנטימטר.
- לשפוך על הבצק את רוטב הפיצה ועל הרוטב לפזר את הגבינה המגוררת.
- לסדר את הזיתים השחורים ל-5 עיגולים.
- להכניס לתנור שחומם מראש למשך 25-20 דקות, או עד שהבצק והגבינה הצהובה מזהיבים.