יצירה קלה ו…זולה להכנה! מומלץ להכין מראש
החומרים:
1 ק"ג עמילן תירס (קורנפלור)
מיכל קצף גילוח
נצנצים בצבע כסף (לא הכרחי)
שקיות להקפאה
קערית גדולה
אופן ההכנה:
- לשים את עמילן התירס בקערה גדולה.
- את הקצף גילוח להוסיף לקערה בהדרגה – בכל פעם כמות קטנה.
- "ללוש" את עמילן התירס וקצף הגילוח תוך כדי הוספת הקצף. החלק הזה בעבודה די מלכלך… אולם ככל שתלושו יותר כך התערובת תהיה אחידה יותר ופחות אבקתית.
- המשיכו ללוש עד שתסיימו את קצף הגילוח.
- "השלג" מוכן כאשר התערובת קשיחה, ניתנת לעיצוב, יבשה ואינה נדבקת לידיים. אפשרי לפזר נצנצים כסופים על התערובת ולערבב.
- לחלק את התערובת לשקיות, לסגור היטב ולהקפיא. מומלץ להוציא את התערובת מהמקפיא זמן קצר לפני הגעת הילדים – כדי שתהיה קרה כשלג…
- ניתן להכין מהתערובת איש שלג, כדורי שלג או כל דבר אחר שהילדים יבחרו.