החומרים (ל-6 כדורים):
7 כוסות פופקורן מוכן (רגיל)
מיני מרשמלו (כ-300 גרם)
מיני סוכריות M&M
3 כפות חמאה
אפשרות: מקלות לסוכריות
אופן ההכנה:
- להמיס 3 כפות חמאה ומרשמלו במחבת גדולה על אש בינונית. לבחוש את התערובת עד שתתקבל תערובת חלקה. להוריד מהאש.
- להוסיף את הפופקורן ולבחוש עד שהפופקורן יכוסה לגמרי.
- את השלב הבא יש לבצע במהירות משום שהתערובת צריכה להיות חמה מספיק על מנת שאפשר יהיה לגלגל אותה לכדורים. טיפ: תערובת המרשמלו היא דביקה מאוד ולכן מומלץ למרוח קלות את הידיים בשמן לפני הפעולה. לטבול את הכדורים בסוכריות ה-M&M. ייתכן שיהיה צורך ללחוץ את הסוכריות לכדור כדי שיתייצבו.
אפשרות: לנעוץ את המקלות לכדורי הפופקורן - להניח את הכדורים לקירור בטמפרטורת החדר.