כפיות שוקולד


החומרים:
2 חפיסות שוקולד (הכמות בהתאם למספר המוזמנים)
כפיות פלסטיק חד-פעמיות (על פי מספר המוזמנים)
נייר אפייהכפיות שוקולד
נייר צלופן (אפשרי)
סלילי נייר לקשירה (אפשרי)

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. להמיס את השוקולד ולצנן, כך שעדיין ישאר מרקם נוזלי.
  2. לטבול את הכפית בשוקולד המומס (אפשרי לטבול רק את החלק הקעור כדי להקטין את הנזק…).
  3. להניח את הכפיות על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד.
  4. לעטוף את הכפיות בנייר צלופן ולקשור בסליל נייר – הפתעה מקסימה לכל אורח!