החומרים:
2 חפיסות שוקולד (הכמות בהתאם למספר המוזמנים)
כפיות פלסטיק חד-פעמיות (על פי מספר המוזמנים)
נייר אפייה
נייר צלופן (אפשרי)
סלילי נייר לקשירה (אפשרי)
אופן ההכנה:
- להמיס את השוקולד ולצנן, כך שעדיין ישאר מרקם נוזלי.
- לטבול את הכפית בשוקולד המומס (אפשרי לטבול רק את החלק הקעור כדי להקטין את הנזק…).
- להניח את הכפיות על נייר אפייה עד להתקשות השוקולד.
- לעטוף את הכפיות בנייר צלופן ולקשור בסליל נייר – הפתעה מקסימה לכל אורח!