כריך בצורת מגף קאובוי


החומרים (לכריך אחד):
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה (פרוסות גדולות ככל האפשר)

ממרח חמאת בוטנים
ריבת תות-שדה
1 פרוסה גבינה צהובה

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. לקחת את שתי הפרוסות ולהשתמש בחלק העגול לחלק התחתון של המגף.
  2. לחתוך את הפרוסות בחלק העליון לצורת מגף.
  3. למרוח בין הפרוסות חמאת בוטנים.
  4. להשתמש בחלק הקשה של הלחם ליצירת העקבים ופרטים נוספים.
  5. לגזור את פיסת הגבינה הצהובה לצורת כוכב.
  6. לקשט את "הנעל" בריבת תות או בכל קישוט אכיל אחר שתבחרו.