מיני מאפינס אימוג'י קקי


החומרים להכנת המאפינס:
תבנית מיני מאפינס
½2 כוסות שוקולד צ'יפס
100 גרם חמאה
3 ביצים
¼1 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
¼ כפית סודה לאפייה

החומרים להכנת האימוג'י:
שקית שמנת מתוקה
עיניים אכילות או 2 טבעות שוקולד

 

 

אופן הכנה המיני מאפינס:

  1. להמיס במיקרוגל 1 כוס שוקולד צ'יפס.
  2. בקערה נפרדת להוסיף את החמאה (חתוכה לקוביות), ביצים, קמח, סוכר, תמצית וניל וסודה לאפייה.
  3. להוסיף לתערובת היבשה את השוקולד צ'יפס המומס. להוסיף לתערובת את ½1 כוסות השוקולד צ'יפס הנותרים.
  4. לחמם את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. לשמן את תבנית המיני מאפינס ולשים בתנור למשך כ-20 דקות.
  5. לצנן את המיני מאפינס בטמפרטורת החדר.

 

אופן הכנת האימוג'י:

  1. להקציף את השמנת המתוקה לקצף יציב וחזק (או להשתמש בקצפת מוכנה).
  2. לאחר שהמיני מאפינס הצטננו לקחת שני מיני מאפינס, למרוח על אחד מהם שכבה דקה של קצפת ולחבר בניהם בחלק הרחב (ראו תמונה).
  3. לחדד את החלק העליון לצורת קונוס הפוך. ליצור משארית הקצפת את עיגולי העיניים והפה. על עיגולי העיניים להניח את טבעות השוקולד ליצירת אישונים גדולים.