החומרים:
2 עוגות בחושות בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ (או כל עוגה בסיסית אחרת שתבחרו)
זיגוג שוקולד
1 חבילה גלילונית
סוכריות כתומות
סוכריות אדומות
נייר פרגמנט
תבנית אפייה מלבנית
אופן ההכנה:
- לאפות 2 עוגות בתבנית בקוטר 24 ס"מ. להניח על רשת מתכת לצינון.
- להפוך את אחת העוגות ולמרוח עליה זיגוג שוקולד. להניח עליה את העוגה השנייה ולצפות את העוגה שהתקבלה בזיגוג שוקולד.
- בסיר אידוי כפול להמיס את הסוכריות הכתומות.
- בסיר כפול נפרד להמיס את הסוכריות האדומות.
- לשים את נייר הפרגמנט בתבנית האפייה המלבנית.
- לשפוך לתבנית את הנוזל של הסוכריות הכתומות ובעזרת מרית, להוסיף בתנועות ערבול קלות את הנוזל של הסוכריות האדומות.
- לשים את התבנית במקרר למשך שעה אחת לפחות.
- להפריד מנייר הפרגמנט ולשבור לחלקים – הם ידמו את הלהבות במדורה (להניח פיסה משוננת וגדולה במרכז העוגה ומסביב לשים חלקים קטנים יותר בעלי קצוות משוננים).
- לסדר את הגלילונים מסביב למדורה – הם ידמו קורות עץ.