החומרים לעוגה:
עוגה בחושה אפויה בתבנית 24-22 ס"מ
שוקולד לבן מגורר (או שבבי קוקוס)
11/2 כוס של פירות (פרוסות בננה, קיווי, תפוזים/ענבים שחורים או פירות יבשים מכל הסוגים).
החומרים לפרוסטינג:
90 גרם חמאה רכה
330 גר' אבקת סוכר
2 כפות חלב
1 כפית תמצית וניל
4 טיפות צבע מאכל אדום
אופן הכנת הפרוסטינג:
- במיקסר עם וו גיטרה, להקציף את החמאה עם אבקת הסוכר.
- להוסיף חלב, תמצית וניל, להקציף למשך דקה/שתיים עד שנוצרת תערובת אחידה.
- להפסיק את פעולת המיקסר, להוסיף את צבע המאכל ולערבב.
אופן הכנת העוגה:
- לאפות את העוגה הבחושה ולהניח לצינון.
- למרוח על העוגה את הפרוסטינג האדום, להשאיר שוליים של כס"מ, לקבלת מראה של פיצה.
- לפזר על העוגה "גבינה צהובה "(שוקולד לבן/קוקוס), "זיתים שחורים" (ענבים), "פטריות" (בננות) ועוד…
- כדי לבלבל מעט את האורחים… מומלץ להגיש את העוגה בתבנית פיצה!