החומרים:
כל עוגה שתבחרו אפויה בתבנית בגודל 22X33 ס"מ.
ציפוי שוקולד
לדר (דפי פרי מיובש) או ליקריץ בכל צבע שתבחרו.
אופן ההכנה:
1. לאפות את העוגה ולהניח אותה לצינון מלא. מומלץ להקפיא אותה למשך 3-2 כדי להקל על החיתוך.
2. חיתוך וסידור העוגה (להיעזר בתרשים שבהמשך):
• לסמן את הנקודה הסגולה במרכז העוגה – המרחק האופקי והאנכי יהיו שווים בגודל.
• על החתיכות 2 ו-3 להיות בגודל זהה.
• להעביר את שלושת החלקים למשטח (או מגש) ולצפות את העוגה.
• להניח מסביב לכובע רצועת לדר או ליקריץ בצבע שבחרתם.