החומרים:
2 עוגות בסיס בקוטר של 22 ס"מ
קרם לבן
פתיתי קוקוס
צבע מאכל לפי בחירה (אפשרי, לא הכרחי)
עוגייה כהה
אופן ההכנה:
1. לקרר היטב את שתי עוגות הבסיס ולהסירן מן התבנית.
2. לחתוך עיגול בקוטר של כ-4 ס"מ במרכזה של אחת העוגות. את החלק החיצוני לחתוך ל-3 חלקים, כאשר 1/3 הוא חדק הפיל. את 2/3 האחרים לחתוך כל אחד ל-2 חלקים.
3. לסדר את החלקים לצורת פיל (ראה תמונה למטה).
4. למרוח על הפיל זיגוג לבן ועליו לפזר פתיתי קוקוס צבעוניים או לבנים, לפי הטעם. להוסיף סוכריות ליצירת העיניים וכפות הרגליים. לחבר אל ראש הפיל עוגייה כהה – היא אוזן הפיל.