החומרים:
עוגה בחושה או עוגת ספוג שוקולד אפויה בתבנית מלבנית 22X32 ס"מ
6 כוסות זיגוג שוקולד
"אוצרות אכילים": מטבעות שוקולד, כדורי שוקולד,
"תכשיטים אכילים" (שרשרת סוכריות,צמיד ועוד) עוגיות, וופלים ועוד.
לדר (פרי מיובש שטוח) אדום
סוכריות מיני צבעוניות
אופן ההכנה:
- לחתוך במרכז העוגה שכבה בעובי של כ-5 ס"מ. שני החלקים הנותרים של העוגה יהיו התחתית והמכסה של תיבת התכשיטים.
- לחתוך את השכבה (של ה-5 ס"מ) בזוית כך שיוצרו שני משולשים.
- לשים את המשולשים על שכבת העוגה שהיא תחתית התיבה, על שני המשולשים לפנות לאותו כיוון (הקצה הגבוה פונה לחזית העוגה). המשולשים אמורים לתמוך במכסה התיבה ולשמור אותה במצב פתוח.
- לצפות את החלק התחתון והמשולשים בזיגוג שוקולד.
- על מנת לתת תמיכה נוספת למכסה התיבה, מומלץ לשים מתחת למכסה מטבעות שוקולד בצורה אנכית .
- לשים את שכבת העוגה הנוספת (מכסה התיבה) על המשולשים.
- לעטוף את התיבה בשתי רצועות לדר אדום. להניח סוכריות מיני צבעוניות משני צידיהן.
- להוסיף ל"אוצרות" התיבה את ה"תכשיטים האכילים".