פרחים ממרשמלו לקישוט עוגה


החומרים:
ביסקוויטים (או עוגיות) עגולים
מרשמלו
ג'לי (רצוי לבחור במספר צבעים) מוכן (שעדיין לא נקרש)
קרם לבן
סוכריות צבעוניות לקישוט
סוכריות עגולות צבעוניות (גדולות)
מספריים

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. לגזור כל מרשמלו לחצי וכל חצי לגזור שוב לשני חלקים, כך שיתקבלו 4 עלי כותרת לכל פרח.
  2. לטבול את ארבעת חלקי המרשמלו (בחלק הדביק שלהם) לסירוגין בג'לי ובסוכריות צבעוניות. ניתן גם להשאיר את חלקי המרשמלו ללא ציפוי.
  3. לצפות את הביסקוויטים (או העוגיות) בציפוי לבן. להניח במרכז כל אחד מהם את הסוכריה העגולה ומסביב לשים את  4 "עלי הכותרת" .