החומרים:
ביסקוויטים (או עוגיות) עגולים
מרשמלו
ג'לי (רצוי לבחור במספר צבעים) מוכן (שעדיין לא נקרש)
קרם לבן
סוכריות צבעוניות לקישוט
סוכריות עגולות צבעוניות (גדולות)
מספריים
אופן ההכנה:
- לגזור כל מרשמלו לחצי וכל חצי לגזור שוב לשני חלקים, כך שיתקבלו 4 עלי כותרת לכל פרח.
- לטבול את ארבעת חלקי המרשמלו (בחלק הדביק שלהם) לסירוגין בג'לי ובסוכריות צבעוניות. ניתן גם להשאיר את חלקי המרשמלו ללא ציפוי.
- לצפות את הביסקוויטים (או העוגיות) בציפוי לבן. להניח במרכז כל אחד מהם את הסוכריה העגולה ומסביב לשים את 4 "עלי הכותרת" .