החומרים (ל-6 קאפקייקס):
160 גרם חמאה
1/2 חבילת שוקולד מריר
1/3 כוס סוכר
1 כף קקאו
2 כפות שטוחות קמח תופח מאליו
6 פרלינים
6 מנג'טים גדולים
אפשרות: סוכריות צבעוניות לקישוט
אופן ההכנה:
- לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
- להמיס את החמאה והשוקולד על אש נמוכה (או במיקרוגל).
- להקציף את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת סמיכה.
- בצלחת נפרדת לערבב את הקקאו והקמח.
- להוסיף את תערובת הקקאו לתערובת החמאה והשוקולד ולטרוף במטרף ידני.
- לשפוך את הבלילה לתערובת הביצים והסוכר ולהקציף במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
- ליצוק את התערובת למנג'טים ולפזר הפרלינים באופן שווה.
- לאפות בתנור שחומם מראש כ-40 דקות.
- להניח את העוגות לצינון. אפשר לקשט בסוכריות צבעוניות.