החומרים:
קרקרים עגולים
פרוסות גבינה צהובה
זיתים שחורים
חותכן עוגיות עגול (לא הכרחי)
סכין חדה
אופן ההכנה:
- לחתוך את הגבינה הצהובה לעיגולים בקוטר הקרקרים (אפשר עם חותכן/כוס קטנה או כל שיטה אחרת שתבחרו).
- להניח את עיגולי הגבינה על הקרקרים.
- לחתוך את הזיתים השחורים לצורת מחוגים וסימני השעות (להיעזר בתמונה שלמעלה).
- להניח את המחוגים והסימנים על הגבינה הצהובה.
- אם מכינים את הקרקרים מראש – לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר. להוציא מן המקרר כ-10 דקות לפני ההגשה.