קרקרים בצורת שעון – לארנב הממהר


החומרים:
קרקרים עגולים
פרוסות גבינה צהובה
זיתים שחוריםalice_cake2
חותכן עוגיות עגול (לא הכרחי)
סכין חדה

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. לחתוך את הגבינה הצהובה לעיגולים בקוטר הקרקרים (אפשר עם חותכן/כוס קטנה או כל שיטה אחרת שתבחרו).
  2. להניח את עיגולי הגבינה על הקרקרים.
  3. לחתוך את הזיתים השחורים לצורת מחוגים וסימני השעות (להיעזר בתמונה שלמעלה).
  4. להניח את המחוגים והסימנים על הגבינה הצהובה.
  5. אם מכינים את הקרקרים מראש – לעטוף בניילון נצמד ולהניח במקרר. להוציא מן המקרר כ-10 דקות לפני ההגשה.