החומרים:
ביסקוויטים
שוקולד מריר
מרשמלו
שיפודי עץ
אופן ההכנה:
- לחתוך את המרשמלו לריבועים (לאורך).
- לשים על כל ביסקוויט 2 ריבועי מרשמלו כשהם מחוברים בקצוות כך שיכסו אותו.
- לשים על כל ביסקוויט ביסקוויט נוסף לכיסוי וליצור מעין "סנדוויץ".
- להניח את הביסקוויטים על צלחת ולהכניס למיקרוגל עד שהמרשמלו הופכים להיות דביקים (כ-20 שניות).
- להוציא את הביסקוויטים מהמיקרוגל ולוודא שהם דבוקים למרשמלו.
- להכניס את השיפוד למרשמלו ולהניח בצד לצינון.
- לחתוך את השוקולד לקוביות ולהמיס אותו במיקרוגל.
- לערבב את השוקולד כך שתתקבל תערובת חלקה. לטבול את קצה השיפוד עם המרשמלו והביסקוויטים בשוקולד.
- לשים את שיפודי המרשמלו במקרר עד שהשוקולד יתקשה.