שיפודי מרשמלו וביסקוויט


החומרים:
ביסקוויטים 

שוקולד מריר
מרשמלו
שיפודי עץ

 

אופן ההכנה:

  1. לחתוך את המרשמלו לריבועים (לאורך).
  2. לשים על כל ביסקוויט 2 ריבועי מרשמלו כשהם מחוברים בקצוות כך שיכסו אותו.
  3. לשים על כל ביסקוויט ביסקוויט נוסף לכיסוי וליצור מעין  "סנדוויץ".
  4. להניח את הביסקוויטים על צלחת ולהכניס למיקרוגל עד שהמרשמלו הופכים להיות דביקים (כ-20 שניות).
  5. להוציא את הביסקוויטים מהמיקרוגל ולוודא שהם דבוקים למרשמלו.
  6. להכניס את השיפוד למרשמלו ולהניח בצד לצינון.
  7. לחתוך את השוקולד לקוביות ולהמיס אותו במיקרוגל.
  8. לערבב את השוקולד כך שתתקבל תערובת חלקה. לטבול את קצה השיפוד עם המרשמלו והביסקוויטים בשוקולד.
  9. לשים את שיפודי המרשמלו במקרר עד שהשוקולד יתקשה.