מתוך המגזין "על השולחן"
החומרים (ל-50 אצבעות באורך 3-4 ס"מ כל אחת):
150 גרם שוקולד מריר (לפחות 56% מוצקי קקאו) קצוץ
250 גרם שוקולד חלב קצוץ
150 גרם חמאת בוטנים
150 גרם נוגט
400 גרם קורנפלקס ללא סוכר, שבור מעט
אופן ההכנה:
1. מכינים את הרוטב: ממיסים שוקולד מריר, חלב, חמאת בוטנים ונוגט במיקרוגל. מערבבים היטב.
2. יוצקים את התערובת על הקורנפלקס ומערבבים היטב.
3. מעצבים: אפשר להעביר את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, לקרר שעה ולחתוך למלבנים או ריבועים. לחלופין, אפשר להעביר את התערובת לחצי שעה במקרר, עד לקבלת מרקם יציב, ולזלף לצורת אצבעות ביד חופשית.