החומרים:
1 חבילה שוקולד מריר
1 חבילת עוגיות אוראו
1 חבילת עוגיות מיני אוראו
נייר שעווה
מקלות ארטיק
סרט אדום
אופן ההכנה:
- להכניס בעדינות את מקלות הארטיק בין עוגיות האוראו: לאחוז את העוגייה ביד אחת וביד השנייה להכניס בעדינות את מקל הארטיק.
- לקחת את עוגיות המיני אוראו ולהפריד ביניהן. לגרד בעדינות את שאריות הקרם מהעוגיות.

- להכניס את עוגיות המיני אוראו בין שני צידי עוגיות האוראו הגדולות יותר (ליצירת האוזניים). להניח על נייר שעווה.
- להמיס את השוקולד במיקרוגל (או בסיר אידוי כפול) עד לקבלת קרם חלק.
- בעזרת כף למרוח את קרם השוקולד על הצד הקדמי של עוגיות האוראו. (לא מומלץ לטבול את העוגיות בקרם כי "האוזניים" עלולות ליפול).
- כשכל חלקם הקדמי של העוגיות מצופה בשוקולד, להניח אותם במקפיא למשך כ-20 דקות.
- להוציא את העוגיות מההקפאה ולצפות את החלק האחורי.
- להניח את העוגיות המצופות במקפיא.
- לפני ההגשה להוציא מן המקפיא ולקשור סרט אדום ליצירת עניבת פרפר.


