החומרים:
5 בננות (לא רכות מידי) חתוכות לפרוסות של כ-5 ס"מ כל אחת
3 כוסות שוקולד צ'יפס
סוכריות צבעוניות לקישוט (אפשרי גם שבבי קוקס, בוטנים קצוצים ועוד…)קיסמים או מקלות לסוכריות
נייר שעווה
אופן ההכנה:
- לנעוץ את הקיסם/המקלות בפלחי הבננה. להניח אותם כשהם הפוכים על נייר שעווה ולהכניס למקפיא למשך כשעתיים (או עד שהבננות יקפאו).
- להמיס את השוקולד צ'יפס (במיקרוגל או בסיר אידוי כפול). לערבב כל 10 שניות כדי למנוע התקשות השוקולד.
- לטבול במהירות את סוכריות הבננה לתוך השוקולד ולקשט בסוכריות צבעוניות.
- לשמור את הסוכריות בהקפאה עד להגשה.