בננה שוקולד על מקל – ללא גלוטן


החומרים:
5 בננות (לא רכות מידי) חתוכות לפרוסות של כ-5 ס"מ כל אחת
3 כוסות שוקולד צ'יפס
סוכריות צבעוניות לקישוט (אפשרי גם שבבי קוקס, בוטנים קצוצים ועוד…)בננה שוקולד על מקל - ללא גלוטןקיסמים או מקלות לסוכריות
נייר שעווה

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. לנעוץ את הקיסם/המקלות בפלחי הבננה. להניח אותם כשהם הפוכים על נייר שעווה ולהכניס למקפיא למשך כשעתיים (או עד שהבננות יקפאו).
  2. להמיס את השוקולד צ'יפס (במיקרוגל או בסיר אידוי כפול). לערבב כל 10 שניות כדי למנוע התקשות השוקולד.
  3. לטבול במהירות את סוכריות הבננה לתוך השוקולד ולקשט בסוכריות צבעוניות.
  4. לשמור את הסוכריות בהקפאה עד להגשה.