טארט תותים של מלכת הלבבות


החומרים לבצק:
100 גרם חמאה מומסת
1 כפית סוכר
1 כוס קמח

החומרים למילוי:
4 כוסות תותים שלמים
½1 כוסות מים חמים
½1 כוסות סוכרטארט תותים של מלכת הלבבות
4 כפות עמילן
350 גרם אבקה להכנת ג'לי תותים (לא אינסטנט!)
2 טיפות צבע מאכל אדום
1 שמנת מתוקה
תבנית בקוטר 22 ס"מ

 

 

אופן ההכנה:

  1. לערבב את כל חומרי הבצק לקבלת בצק אחיד. להדק את הבצק לתבנית פאי בקוטר 22 ס"מ.
  2. לסדר את התותים על הבצק.
  3. במחבת בינונית לבשל את המים, הסוכר והעמילן, תוך כדי בחישה, עד לקבלת נוזל צלול. להוסיף את הג'לטין ולערבב עד שיימס בנוזל. להוסיף את צבע המאכל.
  4. לשפוך את הנוזל על הפאי ולהניח לצינון מלא.
  5. להקציף שמנת מתוקה ולמרוח על הפאי.