החומרים לבצק:
100 גרם חמאה מומסת
1 כפית סוכר
1 כוס קמח
החומרים למילוי:
4 כוסות תותים שלמים
½1 כוסות מים חמים
½1 כוסות סוכר
4 כפות עמילן
350 גרם אבקה להכנת ג'לי תותים (לא אינסטנט!)
2 טיפות צבע מאכל אדום
1 שמנת מתוקה
תבנית בקוטר 22 ס"מ
אופן ההכנה:
- לערבב את כל חומרי הבצק לקבלת בצק אחיד. להדק את הבצק לתבנית פאי בקוטר 22 ס"מ.
- לסדר את התותים על הבצק.
- במחבת בינונית לבשל את המים, הסוכר והעמילן, תוך כדי בחישה, עד לקבלת נוזל צלול. להוסיף את הג'לטין ולערבב עד שיימס בנוזל. להוסיף את צבע המאכל.
- לשפוך את הנוזל על הפאי ולהניח לצינון מלא.
- להקציף שמנת מתוקה ולמרוח על הפאי.