החומרים:
2 כוסות קמח
1 כוס מלח
1 כוס מים
צבעי מאכל (לא הכרחי)
נייר שעווה
אופן ההכנה:
- להוסיף למים בהדרגה טיפות של צבע מאכל.
- בקערה בינונית לערבב את כל שאר החומרים וללוש היטב לבצק נוקשה למדי.
- ליצור מהבצק כדור. להניח את הכדור על משטח מקומח ולרדד את הבצק לעיגול בעובי של כ-½1 ס"מ.
- אחרי שהילדים שטפו היטב ידיים, להטביע את כפות ידיהם בבצק כשהאצבעות פתוחות. אין צורך להטביע את כף היד עד לתחתית הבצק.
- לשים את "כפות הידיים" על נייר אפייה.
- לחמם את התנור לחום נמוך ולשים את העוגיות למשך 2-3 שעות. על הבצק להיות קשה למדי, אך יש לעקוב אחריו במהלך האפייה לבל יישרף.