החומרים:
פריכיות אורז עגולות
לדר במגוון צבעים (לדר הם דפי פירות מיובשים)
ליקריץ
אופן ההכנה:
- לגזור את הלדר לריבועים בגודל שיוכל להקיף את פריכית האורז מכל הצדדים, בתוספת שארית בקצה.
- להניח את הריבוע על הפריכית אורז, כך שקצה הריבוע יבלוט מעליה.
- להפוך את הפריכית ולעטוף אותה בלדר מכל הצדדים. ראה תמונה למטה:
- להפוך את פריכית האורז וללחוץ מעט בקצה התחתון.
- לגזור את הליקריץ לרצועות. לקשור את הרצועה לקצה התחתון של כל פריכית.
הערה: קיימות דרכים שונות להגיש את כיבוד הבלונים:
- להניח אותם על נייר מקושט – לעטוף את הנייר בפלסטיק או צלופן למניעת הידבקות.
- להגיש אותם לכל ילד בנפרד כשהן עטופות בנייר צלופן (אפשר להכניס לתוכן לפני כן מקלות ליצירת סוכרייה על מקל).
- להגיש במגש הגשה מקושט – או בכל דרך אחרת שתמצאו לנכון.