החומרים (לכריך אחד):
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה (פרוסות גדולות ככל האפשר)
ממרח חמאת בוטנים
ריבת תות-שדה
1 פרוסה גבינה צהובה
אופן ההכנה:
- לקחת את שתי הפרוסות ולהשתמש בחלק העגול לחלק התחתון של המגף.
- לחתוך את הפרוסות בחלק העליון לצורת מגף.
- למרוח בין הפרוסות חמאת בוטנים.
- להשתמש בחלק הקשה של הלחם ליצירת העקבים ופרטים נוספים.
- לגזור את פיסת הגבינה הצהובה לצורת כוכב.
- לקשט את "הנעל" בריבת תות או בכל קישוט אכיל אחר שתבחרו.