החומרים (ל-10 כריכים):
5 פרוסות מלחם מלא (להסיר את הקרום)
5 פרוסות לחם לבן (להסיר את הקרום)
130 גרם חומוס
גזר קטן מגורר דק
5 פרוסות גבינה צהובה
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 מלפפון חצוי לאורך וחתוך לפרוסות דקות
אופן ההכנה:
- למרוח חצי מכמות החומוס על פרוסות הלחם המלא. לפזר את הגזר המגורר על הפרוסות ולהניח עליהן את פרוסות הלחם הלבן.
- למרוח את מחצית החומוס שנותר על פרוסות הלחם הלבן. להניח עליהן את הגבינה הצהובה.
- לחתוך את הכריכים לשני חצאים.
- לשים את רצועות הפלפל במרכז הכריך המשולש. להניח את המלפפונים בבסיס המשולש ולהגיש.