החומרים:
1 חפיסת שוקולד לבן
1 כף דבש (אסור לתינוקות מתחת לגיל שנה!)
1 כף חמאה לא מלוחה
1 כוס אגוזים קצוצים (לוודא אם יש ילדים שאלרגיים לאגוזים)
1 חבילה של מקלות ליקוריץ עבים (אם אין מקלות עבים, אפשר לכרוך שני מקלות דקים ליצירת מקל עבה יותר)
סוכריות צבעוניות לקישוט
נייר שעווה
אופן ההכנה:
- בסיר אידוי כפול לשים את השוקולד, הדבש והחמאה ולחמם על אש בינונית תוך בחישה, עד לקבלת תערובת חלקה.
- להסיר מהאש ולטבול את מקלות הליקוריץ בתערובת. להניח את מקלות הליקוריץ על נייר שעווה.
- לאחר סיום טבילת כל מקלות הליקוריץ, לפזר את הסוכריות הצבעוניות בחלקם העליון.
- להניח במקרר לפחות שעה לפני ההגשה.