החומרים (להכנת 2 כוסות):
¼ כוס שוקולד צ'יפס לבן
קורט אבקת קקאו
1 כוס גלידה (לפי הטעם)
1 כוס אבקת חלב (או יותר במידת הצורך)
1 כוס קרח כתוש
קורט ציפורן (אפשרי, לא הכרחי)
להדפיס את תבנית זנב הקוף של בוטס
שקיות זילוף קטנות
נייר שעווה
נייר אפייה
אופן ההכנה:
- לשים את תבנית הזנב על נייר האפייה ולשים עליה את נייר השעווה.
- להכנת הזנב: להמיס את השוקולד הלבן במיקרוגל עד שימס, כ-25-30 שניות. להוסיף לשוקולד מעט אבקת קקאו כדי לקבל צבע בגוון שמנת. לשים את התערובת בשקית זילוף.
- לחתוך חתך קטן בשקית הזילוף ולזלף על נייר השעווה – על פי השרטוט של תבנית הזנב. ליצור 2 זנבות.
- לשים את נייר השעווה במקרר עד שיתקשה, כ-5 דקות.
- להכנת המילקשייק: לשים במערבל את הגלידה, אבקת החלב והקרח עד שמתקבלת תערובת חלקה. לחלק ל-2 כוסות.
- להסיר בעדינות את נייר השעווה מהזנבות ולהכניסן לכוסות.
- אפשרות: לפזר קורט ציפורן על המילקשייק.