החומרים:
עוגת שוקולד בתבנית עגולה (אפשר לבחור בכל עוגה או מאחת העוגות שבאתר)
קרם שוקולד (ניתן לבחור בקרם שוקולד או כל קרם אחר לפי הטעם)
סוכריות ג'לי בשלל צבעים
אפשרות נוספת: קצפת בתוספת צבעי מאכל
אפשרות ליצירת מכחולים: רצועות ליקריץ מסולסלות, או מקלות בייגל עטופות בנייר כסף
אופן ההכנה:
- לאפות את העוגה ולהניח לצינון.
- ליצור עיגול קטן בצד העוגה.
- לחתוך את קצה העוגה בצורת לוח צבעים (מומלץ להיעזר בתמונה שלמעלה).
- להכין את קרם השוקולד ולמרוח על העוגה.
- לפזר מסביב לעוגה את סוכריות הג'לי הצבעוניות.
- להכנת "המברשות": לחתוך את הליקריץ לרצועות באורך של כ-5 ס"מ ולהדק אותם למקלות הבייגל בעזרת פיסות של נייר כסף.