החומרים (כ-25 ספלים):
עוגיות עגולות קנויות
מרשמלו
מטבעות שוקולד מצופים בסוכריות מזרה
בייגל טבעות או סוכריות גומי בצורת טבעת
החומרים לקרם:
2 חלבונים
כ-600 גרם אבקת סוכר
3-2 טיפות מיץ לימון
צבעי מאכל
אופן הכנת הקרם:
- שמים את החלבונים במיקסר מפעילים במהירות בינונית ומוסיפים את אבקת הסוכר בהדרגה (כף אחר כף). מתקבלת תערובת סמיכה ובוהקת. להוסיף את מיץ הלימון.
- מחלקים את התערובת לצלוחיות ומוסיפים צבעי מאכל – משאירים צלוחית אחת ללא צבע מאכל.
אופן הכנת הספלים:
- בעזרת סכין או כף, למרוח את הקצה הקטן יותר של המרשמלו בקרם שהשארתם ללא צבע מאכל.
- למרוח את הקרם בצבעים שבחרתם על העוגיות.
- להניח את המרשמלו על העוגיות וללחוץ בעדינות.
- למרוח קרם לבן על הצד החלק (ללא ציפוי הסוכריות) של מטבע השוקולד.
- להניח את מטבע השוקולד על המרשמלו.
- ליצירת "הידית": לחתוך את טבעות הבייגל/סוכריות הגומי לשני חלקים ולמרוח קרם לבן בשני הקצוות.
- להדביק את הידית לצד המרשמלו (ייתכן שיהיה צורך להחזיק מעט את הידית על מנת שתתייצב).