החומרים:
2 עוגות בחושות אחת שנאפתה בתבנית מרובעת 22 ס"מ, ואחת בתבנית עגולה 22 ס"מ
קרם לבן
פתיתי שוקולד
סוכריות צבעוניות
סוכריות סוס (לקריץ)
אופן ההכנה:
1. בעוגה המרובעת יש לחתוך 2 קוביות במרכז כל צלע (ראה תמונה). לאחר החיתוך ניתן לעגל מעט את פינות הקוביות ליצירת הרגליים והידיים.
2. לסדר את החלקים בצורה המודגמת בתמונה. לצפות את העוגה בזיגוג לבן ולפזר עליה קוקוס בטעם שוקולד (ממיסים פתיתי שוקולד במיקרו או מעל סיר אדים, שופכים את השוקולד המומס על הקוקוס ומערבבים היטב). מפזרים סוכריות ליצירת הפנים, עניבת הפרפר הכפתורים וכפות הרגליים.