עוגת "דלי חול"


החומרים:
עוגה בחושה בסיסית (בתבנית בקוטר 20 ס"מ)
דלי ים חדש (נקי…) המכיל כ-5-6 כוסות"עוגת" דלי חולפודינג לימון/ווניל מוכן (משקית אחת)
1 כוס וופל ווניל מפורר (לאפקט החול)
סוכריות ו/שוקולד בצורת צדפות (לחלופין, צדפות ודגים מפלסטיק)

 

אופן ההכנה:

  1. לחתוך את העוגה לרצועות ברוחב של כ-2 ס"מ. להניח את הרצועות בתוך הדלי. לשים שכבה אחת של רצועות העוגה ושכבה אחת של פודינג לסירוגין, לסיים בשכבת פודינג.
    "עוגת" דלי חול
  2. לפזר על העוגה את הוופל המפורר. להניח למעלה סוכריות ו/או שוקולד בצורת צדפים. לנעוץ בעוגה את כף הדלי.