החומרים:
עוגה בחושה בסיסית (בתבנית בקוטר 20 ס"מ)
דלי ים חדש (נקי…) המכיל כ-5-6 כוסותפודינג לימון/ווניל מוכן (משקית אחת)
1 כוס וופל ווניל מפורר (לאפקט החול)
סוכריות ו/שוקולד בצורת צדפות (לחלופין, צדפות ודגים מפלסטיק)
אופן ההכנה:
- לחתוך את העוגה לרצועות ברוחב של כ-2 ס"מ. להניח את הרצועות בתוך הדלי. לשים שכבה אחת של רצועות העוגה ושכבה אחת של פודינג לסירוגין, לסיים בשכבת פודינג.
- לפזר על העוגה את הוופל המפורר. להניח למעלה סוכריות ו/או שוקולד בצורת צדפים. לנעוץ בעוגה את כף הדלי.