החומרים (ל-12 מנות):
עוגה אפויה (אן כל עוגה אחרת שתבחרו) בתבנית בקוטר 22 ס"מ
11/2 כוסות קרם חמאה
תמצית וניל
2 כוסות זיגוג שוקולד
4 עוגות שוקולד קטנות מלבניות (קינדר דליס)
מגש גדול (שיכול להכיל גם את הידית)
אופן ההכנה:
- לאפות את העוגה, לצנן על רשת מתכת ולהעביר למגש.
- להוסיף לקרם החמאה 3 טיפות תמצית וניל.
- לצפות את פני העוגה בקרם חמאה, להחליק את פני העוגה לקבלת מרקם חלק.
- לקחת את 11/2 כוסות מזיגוג השוקולד ולצפות בו את שולי העוגה.
- ליצירת הידית: לחבר את עוגות השוקולד המלבניות זו לזו באמצעות זיגוג השוקולד שנשאר.