עוגת זכוכית מגדלת


החומרים (ל-12 מנות):
עוגה אפויה (אן כל עוגה אחרת שתבחרו) בתבנית בקוטר 22 ס"מ

11/2 כוסות קרם חמאה
תמצית וניל
2 כוסות זיגוג שוקולד
4 עוגות שוקולד קטנות מלבניות (קינדר דליס)

מגש גדול (שיכול להכיל גם את הידית)

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. לאפות את העוגה, לצנן על רשת מתכת ולהעביר למגש.
  2. להוסיף לקרם החמאה 3 טיפות תמצית וניל.
  3. לצפות את פני העוגה בקרם חמאה, להחליק את פני העוגה לקבלת מרקם חלק.
  4. לקחת את  11/2 כוסות מזיגוג השוקולד ולצפות בו את שולי העוגה.
  5. ליצירת הידית: לחבר את עוגות השוקולד המלבניות  זו לזו באמצעות זיגוג השוקולד שנשאר.