החומרים:
פיסות לבד בצבעים בז', אדום, לבן, שחור, ירוק
עט (עדיף כזו שאפשר לכתוב בה על בד)
מספריים
דבק דו-צדדי
אופן ההכנה:
- לסמן עיגול על פיסת הבז' בקוטר של 24 ס"מ. (לשרטוט העיגול אפשר להיעזר במכסה סיר/תבנית אפייה). לגזור את העיגול.
- על פיסת הלבד האדומה לשרטט עיגול בקוטר 22 ס"מ ולגזור. זהו רוטב הפיצה.
- לגזור מהלבד הלבן מלבנים צרים ליצירת גבינת מוצרלה מגוררת.
- בדבק דו-צדדי להדביק את חלקי הפיצה: בסיס הפיצה, עליה הרוטב ומעל את הגבינה המגוררת.
- להפעיל את הדמיון והוסיף לפיצה תוספות שונות: זיתים שחורים, פלפלים ירוקים, עגבניות ועוד…